Henkell Freixenet compra el celler anglès Bolney Wine Estate

0
485

Henkell Freixenet entra en el negoci dels vins escumosos anglesos amb la compra del celler Bolney Wine Estate, després que els últims anys la comercialització de d’escumosos britànics hagi tingut un creixement exponencial. Bolney Wine Estate és considerada un dels cellers pioners del país. La finca, ubicada cerca de Brighton, va ser fundada en 1972 per Janet i Rodney Pratt ara la dirigeix la seva filla Samantha Linter i que s’hi mantindrà com a directora general. Bolney té una cartera de vins escumosos i tranquils de primera classe que ha guanyat diversos premis, com recentment el prestigiós premi de sostenibilitat UK Glass of Bubbly, també la medalla d’or per l’Estate Chardonnay 2020, o el Trofeu i medalla d’Or als premis Glass of Bubbly pel seu Cuvée Rosé 2018.

“Com a productors de Champagne, Crémant, Cava, Prosecco i vins escumosos de diversos orígens, estem encantats d’afegir l’English Sparkling Wine, una prestigiosa especialitat de vi escumós encara jove, a les nostres perles d’Europa”, ha dit el Dr. Andreas Brokemper, CEO de Henkell Freixenet. Freixenet Copestick és la branca britànica de Henkell Freixenet, fruit de la fusió de Copestick Murray Wines Limited i Freixenet UK el 2018; l’any passat va vendre quasi 33 milions d’ampolles arreu del món.

Pere Ferrer, CEO i vicepresident de Freixenet, assegura que “en l’ADN de Freixenet sempre hi ha hagut l’afany d’instal·lar-se a regions vitivinícoles amb un enorme potencial, com Bordeus (França), Califòrnia (EUA), Querétaro (Mèxic) o Tupungato (Argentina), i ara emprenem una aventura apassionant a Sussex (Regne Unit), una zona vitivinícola amb un terroir molt similar al de Champagne, per la qual cosa els seus vins s’assemblen molt als francesos”.

Actualment Henkell Freixenet és el principal productor de vins escumosos del món.

FER UN COMENTARI