Hi ha setze classes confinades a l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf

0
797
Foto: arxiu Istock

Aquest divendres al matí, setze classes de centres d’ensenyament de la vegueria estaven confinades. Dilluns es van produir els primers casos, a l’escola Montagut de Vilafranca (tres classes tancades), a l’institut Manuel de Cabanyes i a les escoles Volerany i Ítaca, totes elles de Vilanova i la Geltrú.

Tal com va assenyalar la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilanova, Mercè Mateo, el mateix dilluns “es tracta d’una situació previsible, a la qual caldrà acostumar-se, ja que en els centres educatius es produeix la interacció de persones que en els últims mesos no havien tingut cap mena de contacte”.

Segons dades del departament d’Ensenyament, al llarg de la setmana s’hi han sumat classes d’altres centres, com una de l’escola Pau Casals de Sant Llorenç d’Hortons, tres classes de l’escola Montacau de Gelida, una de l’escola Jacint Verdaguer de la Granada, una de la llar d’infants privada El Virolet de Vilafranca, una de l’escola Sant Josep i una altra de l’Intermunicipal ambdues de Sant Sadurní, una de l’institut La Talaia de Calafell i una altra de l’escola Pompeu Fabra de Cunit.

FER UN COMENTARI