El duet integrat per Ignasi Terraza, el pianista amb més swing del jazz català, i Antonio Serrano, considerat un dels millors harmonicistes del món, obriran aquest dissabte la 15a edició del Festival de Música a les Vinyes. I ho faran amb Summertime, un espectacle de jazz únic i exclusiu ideat especialment per a l’ocasió.

El festival, que cada any programa dos concerts de petit format, clourà el 29 de juliol amb Manel Camp Quartet & Joan Crosas, que presentaran l’espectacle ART Ramon Llull, un concert de jazz que uneix la música i la paraula per tal de fer present l’autor medieval, una figura clau de la cultura catalana. L’espectacle combinarà temes musicals de jazz amb fragments de l’autobiografia de Llull, que recitarà l’actor Joan Crosas.

Com ja és tradició, en acabar les dues actuacions el públic podrà gaudir d’una degustació de cava i Préssec d’Ordal. A més, els dies de concert, també s’han programat activitats culturals i artístiques al voltant del poble medieval com són una visita a la casa estudi de la pintora noruega Catherine Bergsrud, resident a Subirats, o la ruta Torre-Ramona, sorprenent i misteriosa, que enguany es combina amb una visita al Castell de Subirats coincidint amb la celebració dels seus 1.100 anys.

FER UN COMENTARI