Impulsem el Penedès

0
163

El dimarts passat, a la Sala d’Actes del Centre de l’Escorxador de Vilafranca del Penedès, va tenir lloc la presentació d’un projecte col·lectiu, Impulsem el Penedès. Un espai polític, una plataforma transversal, que vol aglutinar els anhels i les voluntats polítiques dels penedesencs i les penedesenques.

Per primer cop a la història d’aquestes terres, una proposta política que sorgeix del municipalisme i de la societat civil, sense una estricta obediència a cap partit polític de caràcter nacional.

Aquest fet és important per dues coses. La primera perquè és només el Penedès i la seva gent el leitmotiv d’aquest espai polític. I la segona, que mai posarem el Penedès en un segon pla a l’hora de fer política, com ha succeït els darrers anys amb les formacions polítiques clàssiques. El retard en el reconeixement i el desplegament de la vegueria n’és el millor exemple.

Ho volem dir ben fort i ben clar, som el partit del Penedès. Ja va sent hora que des del Penedès, des de tots els pobles, des de l’associacionisme, tant característic en aquest territori, sumem sinergies, esforços, voluntats i, sobretot, il·lusions, per fer del Penedès un gran territori on viure. El futur l’hem de fer entre tots i totes, Impulsem el Penedès.

Jaume Casañas

Cunit

FER UN COMENTARI