Inaugurada la nova graderia del camp del Bosc de la Plaça a Ribes

0
1034

Diumenge es va inaugurar la graderia nova del camp de futbol municipal del Bosc de Plaça, a Ribes. L’acte, en un ambient festiu i familiar, es va fer coincidir amb la presentació dels equips del CD Ribes d’aquesta temporada i va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido; el regidor d’esport, Josep Moya; el  president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras; el president del CD Ribes, Santi Marín; el coordinador de futbol base del club, Luismi Pagan; i el responsable de la delegació al Garraf de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Manel Duran.

La jornada va consistir en les fotos de grup de cada equip, uns partits d’exhibició, l’actuació de Las Chicas de Zumba de la coreògrafa Patri López, la presentació dels 21 equips del club i els parlaments.

Les grades es van començar a construir al maig en substitució de l’antic edifici de graderies que havia quedat obsolet i era descobert. La nova edificació té capacitat per a 158 persones, a cobert, repartides en tres fileres esglaonades. Està edificada amb fusta laminada encolada i la seva part inferior és oberta, atenent a les exigències de l’Agència Catalana de l’Aigua, atès que el camp de futbol és a tocar de la riera i, per tant, està en zona inundable.

El CD Ribes té una vintena d’equips de futbol base on hi participen setmanalment més de 300 nens i nenes. Les instal·lacions del camp de futbol també les utilitzen altres clubs, com la Joventut Ribetana i la Penya Ribes. El projecte de la nova graderia va ser un dels més votats dels pressupostos participatius de l’any 2016, i encara falta per a construir nous vestidors, oficines i lavabos.

FER UN COMENTARI