Investiguen un veí d’Albinyana per presumpte maltractament a quinze gossos

0
322

ACN – La Guàrdia Civil investiga un veí d’Albinyana per un presumpte delicte de maltractament a animals domèstics. A mitjans d’abril, el Servei de Protecció a la Natura (SEPRONA) va rebre l’avís de què diversos animals malvivien sense cap cura en un municipi de la comarca. A resultes de la investigació, el 30 de juny els agents van constatar que hi havia una quinzena d’animals en pèssimes condicions sanitàries repartits entre un terreny d’Albinyana i un garatge del Vendrell. Els gossos van ser rescatats i traslladats a la protectora d’animals de Torredembarra, on es recuperen de diverses malalties, lesions cutànies i infeccions greus. Un dels rescatats va morir al cap de poques hores d’ingressar-lo en una clínica veterinària.

A banda de denunciar el responsable dels animals, la Guàrdia Civil ha proposat que se’l sancioni administrativament per infraccions sobre la identificació d’animals, registres al cens, falta de condicions higièniques i no prestació d’atenció veterinària.

La Guàrdia Civil destaca que el rescat dels gossos es va fer en coordinació amb l’Ajuntament d’Albinyana i el seu Servei de Vigilància Municipal, el Consell Comarcal del Baix Penedès i la Policia Local del Vendrell.

FER UN COMENTARI