Iolanda Bustos, Empar Moliner, Toni Orensanz i Lluís Gavaldà, a les tertúlies d’estiu als cellers

0
210

Aquesta setmana s’ha presentat la programació de l’edició d’enguany del cicle Tertúlies d’estiu als cellers, iniciativa que el 2014 es va començar a fer a la terrassa del Vinseum de Vilafranca i que consisteix en converses entre un periodista de Penedès Televisió o Ràdio Vilafranca i l’autor d’un llibre per la presentació d’aquest.

“Les tertúlies són una activitat que funcionava molt bé al Vinseum, i que durant la pandèmia vam haver de moure als cellers amics per garantir aforaments més amplis. Extreure aquesta activitat als cellers ha fet que l’entorn sigui excepcional” explicava Xavier Fornos, director de Vinseum.

Enguany, els autors convidats són Iolanda Bustos, amb el seu llibre sobre el valor de les flors “Cuinar amb flors” i que conversarà amb Sílvia Delgado, Empar Moliner amb la seva novel·la “Benvolguda” que s’endinsa en la vida d’una dona a les portes de la menopausa i que conversarà amb Josep M. Soler, Toni Orensanz amb la biografia del músic Eddie Balchowsky “Com vas perdre el braç, Balchowsky?”, que conversarà amb el director de Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca, Joan Beumala, i Lluís Gavaldà amb “Sona la cançó”, llibre on exposa una seixantena de cançons que han marcat la seva vida i que serà acompanyat per Judit Benages.

Les tertúlies, que es clouran amb una copa de vi o cava i formatges de Xerigots, es duran a terme els dimecres de juliol a les 20h, als cellers U més U, Llopart, Vilarnau i Bolet. Fins ara aquesta activitat era gratuïta, però aquest estiu cada tertúlia té un preu simbòlic de dos euros “per verificar la reserva de les places i per posar en valor el cost de la cultura”. Les entrades es poden aconseguir a través de la pàgina web entrades.vinseum.cat.

FER UN COMENTARI