Ja hi ha guanyadors del Premi Noves Creacions Musicals de Vilanova

0
961
Mireia i Marina Duo

Dissabte es va celebrar a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova la final oberta del Premi Noves Creacions Musicals. Després de l’actuació de tots els finalistes, el jurat va atorgar el premi en categoria al millor solista o conjunt de música clàssica o històrica al duet Mireia i Marina Duo i la seva proposta de concert “Clara Schumann: la musa”, pel seu gran potencial artístic, en què es combina una brillant interpretació musical amb una representació escènica molt adequada. El duet guanyador obtindrà un concert en el marc de la programació estable de l’Auditori.

 

El jurat també va premiar el músic Pau Montané Pascual i la seva proposta de concert “Percussió & Electrònica” amb un accèssit per la seva qualitat interpretativa i la innovació i risc que suposa una proposta d’aquestes característiques. El guanyador també obtindrà un concert en el marc de la programació estable de l’Auditori Eduard Toldrà.

 

En categoria de millor solista o conjunt de música moderna i jazz, el guanyador va ser el duet Obmud i la seva proposta de concert, pel seu potencial artístic i capacitat interpretativa. El duet guanyador obtindrà un concert remunerat en el marc de la programació estable de l’Auditori.

 

El jurat del Premi estava format per la regidora de Cultura Teresa Llorens (presidenta del jurat), Joaquim Garrigosa (director de l’Auditori), David Puertas (periodista i músic), Michèle Alderete (directora coral, professora i cantant), Eloi Fuguet (flautista de bec, professor de l’Escola de Música de Vilanova), Daniel Gil (violinista, musicòleg i professor de l’Escola de Música) i Jordi Pons (clarinetista i professor de l’Escola de Música).

FER UN COMENTARI