Josep Anglada reclama a l’Ajuntament del Vendrell que “netegi la ciutat de MENAs, okupes i delinqüents”

1
782
A la manifestació hi va haver una forta presència de Mossos d'Esquadra però no hi va haver cap aldarull. // SOM IDENTITARIS

Algunes desenes de persones afines al partit xenòfob Som Identitaris (SOMI) es van concentrar ahir diumenge a la rambla del Vendrell per “protestar contra l’agressió física que va patir la filla del delegat de SOMI al Vendrell, Israel Carrión”. Els fets es van produir el passat mes d’agost, quan dos grups de joves es van embrancar en una baralla, però des del partit asseguren que l’agressió va tenir lloc “per motius ideològics”.

La concentració de diumenge va comptar amb la presència del líder del partit, Josep Anglada, fundador de la ja desapareguda Plataforma per Catalunya. Els manifestants reclamaven que “sense seguretat no hi ha llibertat” i asseguraven que l’alcalde del Vendrell “obre la porta als delinqüents i fa les mateixes polítiques que Pedro Sánchez”.

Per la seva banda, Josep Anglada va apuntar que els identitaris també tenen dret a sortir als carrers perquè aquests “són de tots i no només pels col·lectius d’extrema esquerra, els perroflautes i els antisistema”. Anglada va aprofitar la manifestació per exigir a l’Ajuntament vendrellenc que “netegi la ciutat de MENAs, okupes i delinqüents” i va assegurar que ara “comença la reconquesta a la ciutat del Vendrell que s’estendrà per tot Catalunya”.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI