Juan Luis Ruiz (PSC) diu que pel Garraf i l’Alt Penedès s’ha perdut una dècada

0
435
Teresa Llorens i Juan Luis Ruiz.

El candidat del PSC i regidor vilanoví Juan Luis Ruiz considera que les eleccions del 14 de febrer són una oportunitat per dotar el Garraf i l’Alt Penedès d’oportunitats i recursos, i crear ocupació, després d’una “dècada perduda com a conseqüència de l’abandonament i la desinversió”. Denuncia, per exemple, en un tema de consens, “l’elevat cost que en molts dels casos ha de pagar la ciutadania per poder fer ús” de l’autopista, fet que “juga en contra de la seva posició estratègica de proximitat a les àrees metropolitanes de Barcelona i Tarragona”.

Ruiz també considera que el tancament de multinacionals anunciada els últims mesos és “el resultat de la deficient manca d’inversions i de la falta d’un pla de reindustrialització implementable per part de la Generalitat”. El programa de govern socialista planteja crear una mesa per a la industrialització de tot el Penedès, en paral·lel a una gestió “eficient” d‘infraestructures com la xarxa de Rodalies, recuperar el projecte de la línia ferroviària orbital (Vilanova-Vilafranca), més freqüència de pas de bus entre Vilanova i Vilafranca, entre altres.

El candidat també advoca per fer el nou hospital al Garraf, garantir ràtios de professionals de mestres, policies, bombers, agents rurals, etc.; i convertir el parc del Garraf en parc natural.

FER UN COMENTARI