Júlia Bóveda, del Club Rítmica Vilafranca, es proclama campiona d’Espanya

0
539
CLUB RÍTMICA VILAFRANCA

La setmana passada, Saragossa acollia el Campionat d’Espanya de gimnàstica rítmica individual nivell base. Les gimnastes federades del Club Rítmica Vilafranca, classificades prèviament pel campionat d’Espanya individual nivell Base, s’hi van desplaçar: hi participaven les gimnastes alevines Júlia Bóveda i Ariadna Isaza, amb l’aparell de maces; i les gimnastes Cadets Júlia Arnan i Sara Queral, amb l’aparell de cinta.

L’alevina Júlia Bóveda, després d’una execució perfecte, va aconseguir penjar-se la medalla d’or i proclamar-se Campiona d’Espanya de la seva categoria. En aquesta competició, hi participaven 135 gimnastes d’arreu del territori espanyol.

La de bóveda és la primera medalla estatal que aconsegueix una gimnasta penedesenca així com una gimnasta del Club Rítmica Vilafranca a nivell individual. Fins ara, s’havien aconseguit 3 medalles als campionats estatals, una d’or, una de plata i una de bronze; però totes aconseguides per a conjunts formats per a gimnastes penedesenques del club vilafranquí.

FER UN COMENTARI