La 17a Fira de Santa Llúcia de Canyelles atrau 75.000 visitants

0
799
Aquest 2019 Canyelles ha batut rècord d'assistència. // FOTO: AJUNTAMENT DE CANYELLES

Aquest cap de setmana els carrers de Canyelles s’han omplert de Nadal per celebrar la dissetena edició de la seva Fira de Santa Llúcia, coneguda com la segona fira de Nadal més multitudinària de Catalunya.

Segons l’Ajuntament de Canyelles, la del 2019 ha estat “la millor Fira de Santa Llúcia de la història de Canyelles”; ja que per primera vegada s’ha arribat als 75.000 visitants. Les parades de la fira oferien tot tipus de productes nadalencs; des de pessebres i decoració a jadineria, artesania i també s’hi podien trobar parades animalistes. A més, i com a novetat d’enguany, els visitants podien gaudir de l’univers de Harry Potter a l’interior del castell del municipi, on l’artista Lluís Amarè tenia com a objectiu reproduir tot de decorats i situacions per als amants de les novel·les de J. K. Rowling. L’exposició El Bosc de la Il·lusió, impulsada pel Grup Dona i situada al jardí del castell, també va atraure un gran nombre de públic amb la seva ambientació de personatges de Disney.

L’Ajuntament també valora positivament l’assistència als tallers de l’Artífex, als tallers familiars i als espectacles musicals i culturals; així com a les visites del Pare Noel i el patge Vibó o el Tió Gegant. A més, l’escudella elaborada pel Grup Dona va aconseguir exhaurir les 10.000 racions totals previstes i va caldre cuinar-ne de nou per als assistents de diumenge.

El convidat especial d’aquesta edició era Leslie, el vocalista del grup Sirex; i el nomenament de l’escudellaire d’honor va ser per Manuela Arévalo.

FER UN COMENTARI