La bandera blava pel Vendrell no té cap ni peus

0
53

No sé ni entenc quin sentit té no voler la bandera blava a les nostres platges. La bandera blava s’ha convertit en el símbol més identificatiu i reconegut pels milions d’usuaris de platges; és com en un estendard mundial del turisme, és el certifica la qualitat de platges.

A la senyora regidora li diria que no és el moment de buscar idees extravagants, com treure les dutxes, les palmeres, és a dir, treure tot el que no és de la platja. Per això vol llevar també la bandera blava? Extravagant per extravagant, veurem si posa alguna bandera… Potser n’hi agraden de més vistoses i de més colors. No sé si ho sap, però més que mai necessitem el turisme per sobreviure.

Bromes a part, la pujada d’impostos pensava que era per ajudar els petits negocis, però no, la senyora regidora no veu la situació penosa que viuen els comerciants de les nostres platges ni els temps que estem i estan vivint els comerços en general de la nostra vila.

Si amb tot el que tenim i ens ve al damunt no ho veu, no serveix com a regidora… Espero que l’alcalde doni un cop de timó i es reconsideri.

Josep Mañé Nin

El Vendrell

FER UN COMENTARI