Enguany la Biennal d’Art Riudebitlles arriba a la desena edició i per commemorar-ho suma un premi més: La Vietnamita. Es tracta d’un guardó que busca distingir la millor edició de llibre d’artista independent de caràcter innovador. En aquesta primera convocatòria s’han rebut 17 propostes provinents d’Alemanya, Andorra, Aràbia Saudí, Argentina, Àustria, Bahrain, Catalunya, Colòmbia, Espanya, Estats Units, França, Gran Bretanya, Itàlia, Japó, Marroc, Mèxic, Holanda, Portugal, Turquia i Veneçuela, de les quals el jurat n’ha seleccionat 5 que seran als que optaran a un premi de 1.000 euros.

La Vietnamita se suma al premi Obra sobre Paper que té per objectiu premiar obres creades sobre suport de paper o que utilitzen el paper com a matèria primera tant si es tracta de pintura, com d’escultura, vídeo, fotografia, etc. Les tècniques a emprar són lliures. En total en aquesta desena edició s’han presentat 11 obres provinent d’arreu del món. Una cinquantena d’obres seleccionades optaran a un primer premi de 2.500 euros i seran exposades  a diferents cases del Barri Vell durant aquest cap de setmana.

Amb la Biennal d’Art Riudebitlles es reivindica el paper de l’aigua i al paper al poble. Durant aquetres deu edicions s’han presentat més d’un miler d’obres d’artistes de gairebé quaranta països  is’ha aconseguit consolidar un certamen artístic.

FER UN COMENTARI