El darrer Ple ordinari de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, celebrat aquest dilluns, ha aprovat l’adhesió de l’Ajuntament a la Mancomunitat Penedès-Garraf amb l’objectiu de poder-se beneficiar del servei del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics (CAAD Penedès), el servei d’educació ambiental i els serveis centrals, sense perjudici de la posterior ampliació a altres serveis. El cost d’aquests serveis serà de 18.399,94 euros anuals i aquest 2020 l’Ajuntament haurà d’abonar 5.366,65 euros, que és la part proporcional dels serveis que es prestaran fins al 31 de desembre.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicat que “l’adhesió a la Mancomunitat Penedès-Garraf és un pas més per treballar en la millora de la gestió dels animals domèstics al municipi i, per altra banda, ens permetrà tirar endavant campanyes i accions d’educació ambiental entre la ciutadania”.

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès és el segon municipi de la comarca del Baix Penedès que s’adhereix a la Mancomunitat Penedès-Garraf.

FER UN COMENTARI