La bogeria social

1
461

En aquesta societat en què estem marcats per moltes influències de tot tipus a vegades passen coses que surten una mica del que podria ser normal. El que va passar la segona setmana del mes de març amb els rotllos de paper de wc dels supermercats és una cosa que no té cap tipus de fonament mínimament objectiu. Evidentment que aquest és un element necessari, però comprar cinc o sis paquets de dotze rotllos d’aquest producte, sembla que ens situem en l’eliminació d’aquest producte o simplement en una gran pandèmia que provoca problemes de defecació continua en la gent. És una de les coses que moltes persones encara no entenen. El més preocupant és que més d’un que va prendre part en aquesta neteja de la lleixa d’aquest producte tampoc deu saber perquè ho va fer. Simplement, va actuar d’aquesta manera perquè altres persones feien el mateix i ell que encara n’havia trobat al seu lloc; llavors, va actuar en conseqüència, sense res més a preguntar-se.

Un altre tema preocupant és el de les persones que després que es recomanés quedar-se a casa per la pandèmia del coronavirus anessin a la platja o la muntanya a buscar aire fresc. A veure: quan ningú sap si és portador o no d’aquest virus, posar-se en contacte amb zones on no n’hi havia és un risc mèdic per aquests espais on en el virus encara no havia arribat. A part d’això, la barreja de persones de diferent origen geogràfic pot provocar fàcilment que el virus s’estengui entre noves persones. Hi ha gent que no pensa i que es mou per altres valors que no tenen res a veure amb una certa lògica i seguretat. Tot això del coronavirus demostra un cop més que moltes persones encara que tinguin una gran formació acadèmica no han après el significat bàsic de paraules com “confinament” i han portat a terme una activitat humana que posa en risc altres persones i el creixement exponencial del virus amb nous afectats.

1 COMENTARI

  1. La irresponsabilitat de la gent de la que vostè parla es mantindrà i agreujarà en proporció directe a l’allargament de la pandèmia. Juga en contra del seny el fet que ha sigut la Gent Gran qui ha rebut la gran patacada.
    Si mai el virus fa una mutació que canviï les tornes, afecti igualment a joves i a menors, els irresponsables entendran de cop què vol dir el perill de mort.
    Segons els experts, només coincideixen en una cosa: No saben què passarà en el futur.
    Tranquils que “ens en sortirem i resistirem”. Només cal aplaudir a les vuit de la tarda.

FER UN COMENTARI