La carrossa de la Ràpita informa

0
833

Aquest any, malauradament, la Carrossa de La Ràpita no podrà participar a la rua de Carnaval de Sant Martí Sarroca. Segons les bases publicades al web de l’Ajuntament, “el nombre de participants està limitat a la subvenció atorgada per aquest esdeveniment en conjunt”. En aquestes bases, en cap moment s’especifica el nombre de carrosses i comparses que s’admetrien, ni que es faria per ordre rigorós d’inscripcions (en 3⁄4 d’hora es van omplir), a diferència d’altres llocs que sí que ho indiquen.

Després de rebre un correu en què se’ns feia saber que no estàvem admesos, ens vam oferir de ser-hi presents sense cobrar cap tipus de subvenció i la resposta va ser negativa; se’ns va informar que era també per una qüestió de mobilitat i recorregut.
Ens sap molt de greu no ser-hi aquest any, tenint en compte que alguns dels nostres components són de Sant Martí. Creiem que cal revisar, de cara a altres anys, les bases d’algunes rues perquè ha anat augmentant el nombre de participants. Bon Carnaval a tothom!!!

Grup de Carnaval de La Ràpita

La Ràpita

FER UN COMENTARI