La Casa Azul se suma al cartell del festival Jardins Terramar de Sitges

0
356

Només uns dies després de la presentació oficial de la programació del Festival Jardins Terramar, que va ser el 20 d’abril,, l’organització anuncia la incorporació al cartell de La Casa Azul.

L’efervescència musical de La Casa Azul ha aconseguit enderrocar les barreres del convencionalisme per difondre per tot arreu el bubblegum, el sunshine-pop, el europop i tots aquests estils que giren al voltant de les melodies més belles i els arranjaments perfectes. La Casa Azul ha aconseguit al llarg dels anys fer-se amb una identitat pròpia i inconfusible, transgredint fronteres entre estils. Aquest estiu ho deixarà palès per primer cop als centenaris jardins noucentistes de Sitges. Guille Milkyway acapara una extensa llista de discos d’estudi que atresoren cançons com “Podría ser peor”, “La revolución sexual”, “El momento” “Los chicos hoy saltarán a la pista” o “Nunca nadie pudo volar”, entre altres.

50% de l’aforament

Tal com va recordar durant la presentació el codirector del festival, Joan Ramon Rodríguez, “el festival es durà a terme amb totes les garanties sanitàries i de seguretat per al públic, l’organització posarem tots els mitjans seguint tots els protocols establerts per les administracions”.

En aquest sentit, va remarcar que l’aforament es veurà reduït a la meitat respecte a les anteriors edicions, i que hi haurà només un màxim de 1.100 localitats a la venda per a cada concert.

L’any 2019 hi van anar un total de 25.175 espectadors, mentre que l’any passat es va haver de suspendre per la pandèmia. Ara, totes les entrades dels concerts seran numerades en seients preassignats en el mateix moment de la compra.  La resta de mesures establertes seran la distància de seguretat entre butaques a platea i graderia, la presa de temperatura als accessos, el gel hidroalcohòlic a tot el recinte i l’ús de la mascareta durant els concerts, entre altres. Les entrades ja són a la venda a Ticketmaster i al web www.festivaljardinsterramar.com.

Quinze concerts en quinze dies

El Jardins Terramar 2021 començarà el 29 de juliol i oferirà un concert diari fins al 13 d’agost. El cartell torna a ser de luxe: hi actuaran, per aquest ordre, Manel, Fangoria, Rosario, God save The Queen, El Barrio, Sílvia Pérez Cruz, Ara Malikian, Amaral, Sopa de Cabra, Mónica Naranjo, Sergio Dalma, Antonio Orozco, Los Secretos, La Casa Azul i La Oreja de Van Gogh.

FER UN COMENTARI