La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas, i la tècnica d’Esports Pilar Porta, han presentat aquest matí el programa d’activitats a les piscines municipals H2OCI, que enguany arriba a la cinquena edició.

Amb l’arribada del bon temps les piscines exteriors estan inaugurant la temporada estiuenca, i a Vilafranca aquesta s’iniciarà el proper dilluns 17 de juny. Fins el dia 21 d’aquest mes les piscines d’estiu Isidre Prunés estaran obertes en horari de tarda, de les 16 a les 20h. A partir del dia 23, però, l’horari s’ampliarà i fins a inicis de la Festa Major ja s’hi podrà accedir des de les 11h del matí fins les vuit del vespre.

El Complex Aquàtic també recupera, un any més, el Casal d’Estiu per a infants de 3 a 10 anys, que estarà operatiu des del 25 de juny fins el 10 de setembre; i el programa H2OCI, que començarà el 25 de juny i finalitzarà el 19 de juliol. Aquest programa ofereix un ampli ventall d’activitats familiars durant les tardes d’estiu, amb propostes que engloben des de contes i inflables fins a tallers de manualitats, de música i de cuina, passant per activitats esportives i aquàtiques.

Per la regidora, aquesta programació busca “dinamitzar les piscines i divulgar-ne el seu ús, de manera que destaquin d’entre la resta de piscines del territori”. La tècnica Pilar Porta afegia que el preu de les activitats no és elevat i permet que moltes famílies es beneficïin tant de les instal·lacions com de les activitats que s’hi celebren: el preu d’accés puntual de l’H2OCI és de 3 euros per als infants i d’1 euro per als seus acompanyants adults, preu que permet l’accés a les piscines i la participació a les activitats. També hi ha la possibilitat d’adquirir abonaments, que varien el seu preu en funció de si la família té 1, 2 o 3 fills.

Enguany, la novetat que proposen des del complex i l’Ajuntament és la instal·lació d’un circuit per skates, patinets o BMX anomenat pump track, que es situarà al costat de les pistes de pàdel i romandrà obert de 17 a 20h des del 15 al 19 de juliol. Per a més informació cal consultar la pàgina web complexaquatic.cat.

FER UN COMENTARI