La Colla Jove Xiquets de Vilafranca no actuarà per la Festa Major de Vilafranca

0
275

En un comunicat enviat aquest dimecres al migdia, la Colla Jove Xiquets de Vilafranca ha anunciat que no participarà en els actes de la Festa Major d’enguany.

La decisió, presa per la colla dilluns i comunicada ahir dimarts al Patronat de Castells i al quintet administrador, arriba després que els de la camisa blau cel hagin constatat una “disminució d’una part important de la massa social” que fa difícil que la colla pugui assolir castells de 6 amb solvència i seguretat. La Jove al·lega que “per respecte a la Festa Major, al fet casteller, a la propia colla i a tots els vilafranquins i vilafranquines” no sortirà ni per la més típica ni en la resta de sortides que tenia previstes fer aquesta temporada. Atura, per tant, la seva activitat.

La colla ha convocat a tots els seus castellers i castelleres a l’assaig de divendres per decidir sobre la necessitat o no de celebrar una assemblea general extraordinària per tractar el futur de la colla, que enguany compleix 12 anys de la seva fundació.

FER UN COMENTARI