La cooperativa Actua i el servei d’ocupació de la Bisbal generen 30 llocs de treball

0
504
Visita a ID Logístics, una de les empreses que han acollit pràctiques. // AJUNTAMENT

El Servei d’Ocupació Municipal (SOM Bisbal) de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i la Cooperativa ACTUA han atès i han fet el seguiment de 57 persones en atur o situació de vulnerabilitat a l’hora de buscar feina durant l’any 2021.

De les persones ateses, 35 han fet formacions en competències digitals, 18 en coaching laboral i de logística i 3 en elaboració de productes frescos, a partir de les subvencions del programa Incorpora de La Caixa. D’aquestes persones formades, 30 han aconseguit signar un contracte laboral.

Segons l’alcaldessa de la Bisbal i responsable de l’àrea d’Ocupació, Agnès Ferré, “la millor manera d’ajudar a les persones en situació d’atur o de vulnerabilitat a l’hora de trobar feina és formar-les i ajudar-les a obtenir les competències concretes que es requereixen en llocs de treballs que s’estan demandant en l’actualitat. Alhora, és molt important motivar aquestes persones i encoratjar-les perquè guanyin autoestima i, a poc a poc, vagin aconseguint ser autosuficients i millorar la seva situació personal i familiar”.

Ferré afegia que “la nostra intenció és seguir treballant per formar més persones amb competències que s’estiguin demandant per aconseguir un índex, el més alt possible, d’insercions laborals”.

 

 

FER UN COMENTARI