La CUP veu continuisme en el nou pacte de govern a Vilanova

0
592
Regidors de la CUP.

La CUP lamenta el continuisme que creu que marcarà el pacte de govern nou a l’Ajuntament de Vilanova en relació als tres anys anteriors, malgrat el canvi del PSC per ERC. Assegura que “les propostes de mínims consensos i àmplies majories va ser menyspreada des del principi de les negociacions” pel PDeCAT ja que no es va avenir ni a les moratòries (d’un any) del parc comercial Masia d’en Barreres ni a aturar el desenvolupament de l’Eixample Nord, com tampoc a fer estudis de futur.

La CUP creu que el que calia, atès que l’expulsió del PSC es deu al 155, era un govern “d’àmplies majories republicanes”, és a dir, de 17 dels 25, cercant els consensos mínims d’un col·lectiu tan heterogeni. Entén que per al PDeCAT, el canvi només es fa per netejar la seva imatge davant l’electorat i desvincular-se del partit “que ha firmat i aplaudit la violència de l’Estat, la intervenció de la Generalitat, la presó i l’exili”.

Finalment, Candidatura d’Unitat Popular creu que ni el PDeCAT ni ERC van mostrar cap interès ni fer cap contraproposta durant les negociacions “probablement perquè els destorbàvem en la idea, rasa i senzilla, de repartir-se les cadires sense haver de fer cap esforç de construcció de majories ni de pensar la ciutat a mig i llarg termini”.

FER UN COMENTARI