La cursa solidària País del Cava se celebrarà el pròxim 27 d’octubre. Així ho van donar a conèixer els seus organitzadors, la Confraria del Cava, els quals van presentar l’esdeveniment acompanyats del president del Consell Comarcal, Xavier Lluch, l’alcalde de Sant Sadurní, Josep M. Ribas, el de la Granada, Joan Cols, i el director tècnic de la prova, Francisco Osuna.

Les inscripcions per a la cursa s’han obert aquesta setmana a través de la plataforma  tretzesports.com i el preu és de 14 euros. L’import es destina íntegrament a la Fundació La Marató de TV3, que enguany es dedicarà a les malalties minoritàries. A més enguany, i com a novetat, s’obsequiarà tots els participants amb una samarreta de color verd. “Volem crear una marea verda com la vinya”, assenyalava el president de la Confraria del Cava, Eduard Sanfeliu.

Aquesta serà la tretzena edició de la cursa. Al llarg d’aquests anys s’han recaptat 130.000 euros i l’objectiu és que enguany es puguin assolir els 150.000. Les inscripcions es tancaran quan s’arribin als 2.000 dorsals.

A nivell tècnic, la cursa transcorrecorrerà els 13,3 km que hi ha per carretera entre Vilafranca i Sant Sadurní i els participants tindran un màxim de 3 hores per fer-la. Hi haurà tres avituallaments al llarg de tot el recorregut i a l’arribada els participants seran obsequiats amb una copa de cava. A més, hi haurà un bus llançadora per tornar els participants a Vilafranca.

FER UN COMENTARI