El Consell Regulador del Cava ha presentat el llibre “Moments Cava”. Editat amb la col·laboració de Planeta i la Reial Acadèmia de Gastronomia, el monogràfic recull aspectes com la història, el mètode d’elaboració, les categories del cava, consells sobre com servir-los, la importància de l’enoturisme per al sector, així com un capítol sobre cava i salut.

Així mateix, recopila 56 receptes per harmonitzar amb cava dels més prestigiosos xefs del país com Martín Berasategui, Jaun Mari Arzak, Andoni Luis Aduriz, Joan Roca, Carme Ruscalleda, Angel León, Sergio i Javier Torres, Albert Adrià i Jordi Cruz, entre altres. A més, també inclou un capítol dedicat als còctels i la sommelieria en què hi col·laboren Guillermo Cruz i Juan Muñoz.

La presentació va tenir lloc ahir dimarts a l’Auditori de Barcelona en un acte que va comptar amb una actuació de l’Orquestra de Cambra del Penedès.

FER UN COMENTARI