La Fira de Novembre de Vilanova podria haver superat les 90.000 visites

0
929

La Fira de Novembre d’aquest 2018 podria haver superat les 90.000 visites, segons les primeres dades i valoracions que van fer el mateix diumenge al vespre tant l’alcaldessa Neus Lloveras com el regidor de Promoció de Ciutat, Jordi Medina. L’any passat, s’havia xifrat en 80.000.

Amb aquesta dada, Medina assegurava “l’impacte econòmic de la Fira de Novembre ha estat superior als sis milions d’euros” de l’any passat “perquè hi ha hagut més visitants i perquè hem gaudit d’una gran climatologia durant els tres dies”.

Entre les dades facilitades per l’organització extreta d’enquestes, destaca la nota de 8 sobre 10 que tant el públic visitant com els expositors han donat de mitjana a la Fira. També es van repartir a l’estand institucional més de 2.500 exemplars del nou plànol turístic de Vilanova i s’ha arribat a les 400 descàrregues de l’aplicació mòbil Vilanova+, amb un total de 1.200 usuaris.

L’alcaldessa afirma que “l’èxit de la Fira de Novembre ve a demostrar que Vilanova i la Geltrú és la capital econòmica de la vegueria del Penedès”. La consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, va aplaudir divendres, durant la inauguració de la fira, el fet que “els territoris tinguin aquesta pro activitat a l’hora de dinamitzar l’activitat econòmica, i fer-ho amb aquesta col·laboració pública – privada que hauria d’esdevenir el paradigma del que ha de ser el desenvolupament econòmic de Catalunya”.

FER UN COMENTARI