Més de cent mil persones han passejat entre divendres i diumenge per la 29a Fira de Novembre de Vilanova que ha deixat un impacte econòmic superior als 6 milions d’euros. Aquestes són les primeres dades que s’han donat a conèixer de l’estudi que l’Ajuntament ha encomanat per avaluar la mostra.

El regidor de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat, Jordi Medina s’ha referit a l’impacte econòmic “com un dels objectius de la fira i també l’increment d’empreses vinculades amb l’organització de la fira. Més de 300 que tenen un impacte directe i més de 500 empreses d’impacte indirecte. Això vol dir que hi ha un impacte molt positiu econòmic per a les nostres empreses”. Medina també ha destacat l’esforç que es fa per programar accions fora del mateix espai firal per tal que se’n beneficiïn establiments i comerços d’arreu de la ciutat.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Vilanova, Olga Arnau, ha anunciat que una quarta part dels visitants de la Fira de Novembre és de fora de Vilanova i ha destacat que la valoració que fan els visitants i expositors de la mostra és superior al 8.

FER UN COMENTARI