La fira de Santa Teresa del Vendrell tornarà a ser presencial, amb els estands al Pèlag

0
410
La regidora M. Luz Ramírez i el president del CIT, Salva Rodríguez, mostrant el cartell de la Fira de 2021.

La Fira de Santa Teresa d’aquest 2021 serà diferent de l’habitual. La fira torna, però ho farà canviant d’ubicacions i amb una presència de paradistes menor a causa de la pandèmia. Així, els estands habituals de la Rambla es traslladaran al pàrquing del Pèlag, on compartiran espai amb el sector de l’automoció. A la rambla hi haurà un escenari per a actuacions i terrasses de bar, mentre que tota l’activitat firal es concentrarà a l’altre costat de la via. Així, els 14 estands de la fira multisectorial ocuparan un terç del pàrquing del Pèlag, mentre que la resta l’ocuparan els nou concessionaris d’automoció que hi han volgut ser presents, malgrat els problemes de subministraments que té el sector a nivell estatal. Molt a prop, a la plaça de la Sardana, hi haurà el Fira-Tast, amb cinc estands de degustació, dos food trucks i un escenari per a concerts. I entre vehicles i zona de tastos, al carrer Apel·les Fenosa, s’hi situaran deu parades d’alimentació.

Tot i ser una fira de menor dimensió, la regidora de Fires M. Luz Ramírez ha defensat que “la fira és clau, és un estendard en l’objectiu de dinamitzar empresaris, autònoms i activitat comercial”. la regidora ha admès que l’espai multisectorial “no serà gaire gran”; en canvi, afirma que ha faltat espai per a tota la demanda que hi ha hagut d’alimentació i Fira-tast.

Una altra novetat és que no hi haurà fira Handmade a la plaça Nova, ja que l’Ajuntament preveu donar-li una entitat pròpia fora de la fira, i tampoc Fira d’Abans al carrer Dr. Robert. Cercaviles, concerts, castells, atraccions infantils (divendres de 6 a 8 de la tarda, amb dues hores sense soroll), exposicions, etc., seran alguns dels complements que sí que tindrà la fira.

La Fira obrirà el divendres 15 d’octubre a la tarda i tancarà diumenge 17 d’octubre al vespre. Les parades estaran obertes de 10 del matí a 10 de la nit, i la zona de tast no tancarà dissabte fins a mitjanit.

FER UN COMENTARI