La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca serà els dies 2 i 3 d’abril

0
434

El primer cap de setmana d’abril, els dies 2 i 3, tindrà lloc la 31a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca, al pavelló Firaví i a la zona exterior del recinte firal de la Zona Esportiva. Després de dues edicions marcades per la covid, que van provocar que la fira es posposés fins a mitjans de juny, enguany torna al calendari habitual, que és quinze dies abans de Setmana Santa. L’organització de la fira, l’Associació de Concessionaris de l’Automoció de Vilafranca, ha preparat una mostra de més de 7.500 m2, amb grans espais ventilats i zones exteriors per garantir unes bones condicions sanitàries, on s’hi podran trobar més de 550 vehicles revisats i garantits (quilòmetre 0, demos, gerència i ocasió) amb uns preus excepcionals i amb grans facilitats de pagament. L’horari d’accés serà de 10 del matí a 2/4 de 3 de la tarda i de 4 a 9 del vespre, tancant al migdia per a poder realitzar tasques de neteja i desinfecció.

Una fira de referència

A la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca hi participaran nou concessionaris oficials de Vilafranca: Autocam, Autolica, Grup Garcia, Grup Jounou, Nicolàs, Nikko Center, Remm Guitart, Tallers Atzerà i Vilamòbil. En les darreres edicions, tot i la pandèmia, gairebé 4.000 persones van visitar-la, i l’any passat s’hi van vendre 180 vehicles.

La procedència dels visitants també demostra la capacitat d’atracció de la fira més enllà del Penedès, amb visitants i compradors procedents de tot Catalunya. Així, el 2021 el 51% de les vendes les van fer compradors de fora de l’Alt Penedès, fins i tot de Terol. Aquesta presència de visitants vinguts de fora de la vegueria Penedès fa de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca un element econòmic dinamitzador de la vila durant tot el cap de setmana.

FER UN COMENTARI