La Generalitat premia el Camí del Vi

0
606

La Generalitat premiarà dilluns de la setmana que ve el Camí del Vi com la millor experiència turística de Catalunya, en el marc dels Guardons del Turisme de Catalunya, que concedeix cada any. La regidora de Promoció Turística de l’Ajuntament de Vilafranca, Dolors Rius, considera que “és com si ens haguessin premiat dues vegades, la primera per la idea, que van donar-nos la subvenció, i ara un cop acabat”.

Rius explica que el Camí del Vi “és un producte turístic, cultural i esportiu” que aprofita l’existència d’un camí entre vinyes molt visitat, el de la torre de les Aigües, per transformar-lo en un sender interactiu que explica mitjançant vuit estacions (tres d’urbanes i cinc arran de camí) la cultura del vi. I l’Oficina de Turisme ofereix de recórrer-lo als turistes que s’hi acosten. I n’ha editat uns fulletons.

La regidora Dolors Rius també ha explicat que a la darrera estació, a la torre de les Aigües de la Bleda, hi ha el projecte de fer-hi un Centre d’Interpretació de l’Aigua. De moment, s’ha arranjat l’entorn i al pati interior, que s’obre cada dia, hi ha unes pintures que representen les quatre estacions de l’any a la vinya i que vistes de prop donen una imatge diferent que vistes de lluny.

FER UN COMENTARI