La gent gran, prioritària

3
151

Honorable alcalde de Sant Sadurní: coincidirà amb mi que ha arribat el moment de posar en pràctica i demostrar que la gent gran compta prioritàriament per a l’Ajuntament. A més de les testimonials mascaretes, l’important –realment important– és el blindatge dels nostres avis. I encara més després d’escoltar el macabre “triatge” dels hospitals, en cas de saturació d’UCI, categoritzant els avis pel fet de ser-ho, donant preferència als joves.

Demano la màxima cura i protecció dels interns a la nostra Casa dels Avis i dels seus cuidadors. Amb el temps coneixerem els resultats, els fets i els greuges. Els familiars i els veïns ho tindrem molt en compte. Fora molt injust que jugués amb avantatge un jove contagiat i contagiant per la tossuderia de “sortir” i “anar de festa”, per davant d’un avi que tota la vida ha fet els deures i ha tingut aquesta mala sort.

També comprovarem la diligència de la Policia Local blocant els desaprensius recalcitrants que surten a voltar sense cap objectiu justificat.

Joan Pes

Sant Sadurní d’Anoia

3 COMENTARIS

 1. DEFENSEM LA GENT GRAN

  Compte i cura amb la Gent Gran. Persones que han cotitzat religiosament tota la vida. No són persones prescindibles quan es jubilen. Són persones que s’han de protegir i reconèixer.
  També la Gent Gran s’ha d’autoprotegir contra qualsevol intent de categoritzar-los i menystenir-los.
  Han de defensar les imprescindibles Pensions. Han de exigir Residències dignes i suficients. Han de promoure la Llei de l’Eutanàsia protectora. Han de formalitzar el Certificat d’Últimes Voluntats. I han de manifestar-se per aquests objectius concrets. Com fan tots els col•lectius i sectors per les seves pròpies reivindicacions. Com també ens manifestem per la Independència de Catalunya i l’Onze de Setembre.

  Joan Pes
  Sant Sadurní d’Anoia

 2. Addenda: També hem de manifestar-nos pel compliment de la Llei de La Dependència.
  Si es manifesten contínuament els taxistes, les feministes, els universitaris, els ultres, els LGTBI, els treballadors de Nissan, els indepes, l’U de Maig, els okupes, etc., perquè no nosaltres, la Gent Gran?
  I recordem tot això a l’hora de votar. Passem comptes

  Joan Pes
  Sant Sadurní d’Anoia

FER UN COMENTARI