La Jove de Vilafranca renuncia a actuar per Fires de Maig

0
181

La Jove de Vilafranca ha anunciat que renuncia a actuar a la diada de Fires de Maig d’aquest diumenge per manca de nivell tècnic suficient de la nova canalla de la colla i per disposar de pocs castellers per afrontar amb seguretat les pinyes d’una actuació a l’antiga, en què cada colla compta únicament amb el suport dels seus propis castellers i del públic que s’hi vulgui afegir

La junta de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca va prendre aquesta decisió dimecres, després de dos anys d’aturada gairebé total del fet casteller per la Covid-19. Malgrat que en les darreres setmanes hi ha hagut una millora tècnica, l’assaig de divendres passat “va mostrar encara insuficients garanties per actuar amb un risc mínim”, afirma la colla de blau cel en un comunicat.

La Colla Jove continuarà amb el seu calendari d’assajos i sortides previst amb la il·lusió de millorar aviat tant a nivell social com tècnic. La colla recorda que aquesta situació ja es va donar per Fires de 2019 i que per festa major d’aquell mateix any van recuperar el 3 de 7 (l’últim assolit abans de la pandèmia).

La propera sortida programada serà el dissabte 28 de maig a la plaça de Jaume I, a la Diada del 12è aniversari de la colla, en què actuaran amb els Xiquets del Serrallo, els Minyons de l’Arboç i els Xiquets de Torredembarra.

FER UN COMENTARI