La línia de bus E6 Vilafranca-Barcelona augmenta els viatges mentre durin les obres de l’R4

0
255

A partir de mitjans d’aquesta setmana el servei de bus interurbà entre Vilafranca i Barcelona triplica el nombre d’expedicions, segons ha comunicat l’Ajuntament de Vilafranca. Al mes de juliol es va informar que a partir del dilluns 14 de setembre es duplicaria la freqüència d’autobusos entre Vilafranca i Barcelona per cobrir la manca de transport públic adient des que la línia de rodalies R4 està en obres, cosa que suposava haver d’agafar un bus entre les estacions de Sant Sadurní i Martorell, on la via està tallada.

La combinació de trens i autobusos des que hi ha les obres en marxa, però, està provocant més inconvenients i retards que normalment, en un servei de mobilitat que ja de per si sempre ha estat molt deficitari. Així, aquesta setmana, durant la qual encara no s’han adaptat correctament aquests nous autobusos, s’ha decidit triplicar el nombre de busos exprés de la línia E6. D’aquesta manera hi ha 43 nous busos en circulació que s’afegeixen als de l’horari habitual, i es mantindran mentre durin les obres del tram ferroviari que estaven previstes pels mesos de juliol a octubre però de moment s’allargaran fins al novembre.

Aquesta setmana molts usuaris han fet saber a l’Ajuntament que aquest increment de freqüència anunciat no s’estava duent a terme, i l’ens ho ha reclamat a la Generalitat de Catalunya i a l’empresa operadora. Ara s’han confirmat els nous horaris des d’aques dimecres i fins que finalitzin les obres d’Adif a la línia R4.

Nous horaris

A partir d’aquesta setmana hi haurà les 22 expedicions d’anada i les 23 de tornada habituals de dilluns a divendres feiners, i s’hi afegiran 43 expedicions per sentit, que circularan cada 15 minuts en hora punta i cada mitja hora en hora vall.

El servei des de Vilafranca s’iniciarà a les 5.45h i finalitzarà a les 22.15h, i des de Barcelona serà entre les 6.45h i les 23.15h. Els horaris es poden consultar a https://serveisurbans.vilafranca.cat/bus-vilafranca-barcelona

FER UN COMENTARI