La Llacuna reviu la Mostra de productes d’altura

0
473

La Llacuna (Anoia) acollirà dissabte i diumenge l’onzena Mostra de Productes d’Altura, una fira organitzada per l’Ajuntament, que reuneix productors d’embotit, vi, formatges i altres productes agroalimentaris de qualitat i autòctons del territori. La fira enguany estrena nom: passar de ser fira d’embotits i vins a mostra de productes d’altura, de manera que es dona cabuda i a tots els altres productes que s’elaboren de manera artesanal a la Llacuna.

El plat fort del certamen serà amb la fira gastronòmica, que comptarà amb la participació de catorze empreses, entre cellers, formatgers, apicultors, cervesers, elaboradors d’embotits, entre altres. A més de poder fer tastos, també hi haurà una mostra d’oficis, tallers infantils, un intercanvi de plaques de cava i qui ho desitgi podrà visitar “La Llacuna emmurallada”, a les 11 del matí, les 12 o la 1 del migdia (reserva de places a l’Oficina de Turisme). Al llarg del matí es preveu la visita a la Llacuna d’Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat.

El programa d’activitats també inclou, entre altres, un sopar de plats d’altura amb productes locals, dissabte; una xerrada sobre la cervesa artesana; el lliurament de premis del Raïm d’Altura; i un concert del grup TNT.

FER UN COMENTARI