La llar d’infants El Pàmpol de Sant Pere Molanta serà un centre de dia per a la gent gran

0
186

L’Ajuntament d’Olèrdola ha donat llum verda a l’aprovació inicial d’un Pla Especial Urbanístic per modificar l’ús de l’edifici El Pàmpol, de Sant Pere Molanta, perquè pugui esdevenir un centre de dia per a la gent gran. D’aquesta manera, l’edificació que fins al curs 2018-2019 va acollir la llar d’infants, passarà a tenir un ús sanitari-assistencial. El propòsit d’aquest canvi, tal com ha confirmat l’alcalde Lucas Ramírez, és donar resposta a la creixent demanda d’equipaments assistencials per a la gent gran.

L’edificació es va deixar d’utilitzar com a llar d’infants l’any 2019 quan aquest servei  es va traslladar a l’escola Rossend Montané a causa de la  poca demanda i amb l’ànim de reduir despeses de gestió i optimitzar els espais de l’escola. Durant aproximadament un any, en l’edifici  s’hi va ubicar una escola d’idiomes i actualment l’edificació està en desús.

Destinar l’edifici a Centre de Dia era una de les actuacions proposades pel Pla Director d’Equipaments d’Olèrdola que va elaborar l’any passat la Diputació de Barcelona. Un cop s’aprovi de manera definitiva el canvi d’usos, l’Ajuntament iniciarà el procediment per a convocar un concurs públic per a cedir la gestió de l’equipament, tal com s’ha procedit a fer en altres equipaments públics d’Olèrdola com la zona esportiva de Daltmar o l’explotació del bar del Local Nou de Moja.

L’alcalde ha assenyalat que no es poden precisar terminis, però que és voluntat de l’Ajuntament que el Centre de Dia pugui estar en funcionament el més aviat possible.

FER UN COMENTARI