La Nau de Vilafranca programa 40 activitats per a joves aquest estiu

0
132

L’Espai Jove La Nau de Vilafranca ha presentat aquesta setmana la programació d’estiu per a joves d’entre els 13 i els 30 anys, amb un total de 40 activitats. El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, apuntava que des de la regidoria encaren una etapa postpandèmia: “ens envalentonem i apostem per activitats presencials, a ple rendiment, i amb noves activitats perquè els joves de Vilafranca i comarca puguin gaudir de l’estiu”.

Aquest dissabte se celebrarà La Nau Summerfest, el tret de sortida de la programació estiuenca, que consistirà en un concert amb Flashy Ice Cream, el jove vilafranquí Asen Cort i el DJ Àlex Semis. Les activitats s’allargaran fins al 13 d’agost, i es classificaran en franges d’edats d’entre els 13 i els 17 anys i d’entre els 16 i els 30 anys.

La Nau també organitza dos campus temàtics, el Campus Lab dedicat al món tecnològic i un campus dedicat a les arts escèniques; i dos workshops dobre el món laboral, els tallers d’autoconeixement, de materials reciclats, de fotografia o de serigrafia. Totes les activitats d’estiu a La Nau es poden trobar a la pàgina web joventut.vilafranca.cat.

FER UN COMENTARI