La nostra valoració de les eleccions locals 

0
118

Des de la nostra taula de treball, hem valorat els diferents aspectes dels resultats de les eleccions municipals a la reunió plenària del 31 de maig, i veiem que pot haver-hi canvis o tenir continuisme al capdavant del govern local al Vendrell i al Consell Comarcal.

Pel que fa a la suma de forces que han obtingut representació, creiem que hi ha l’opció d’un govern local amb les diferents formacions que han sortit, que podria donar una veu transversal al govern del Vendrell i acabar amb els governs compostos per les formacions que durant 40 anys ho han governat. No obstant això, tot queda obert perquè amb aquest resultat hi ha la possibilitat que hi hagi continuisme, donada l’afinitat que tenen PSC i Junts pel Vendrell, que ja porten dues legislatures governant. També volem destacar la pèrdua de regidors per part de Si es Pot Vendrell, que es presentava sota el nom de Podem. Nosaltres creiem que és injusta per la feina feta per l’Òscar Blasco i la Verònica Moreno durant tota la legislatura a benefici de la ciutadania de Vendrell, i pensem que van merèixer un millor resultat.

La nostra taula de treball valora molt positivament que hi hagi una regidora d’origen magribí, perquè sens dubte és un element integrador i molt positiu per la nostra vila. També destaquem en positiu la desaparició de PxC i la no aparició de Vox al Consistori, fet que demostra que hi ha un canvi a la societat. Sobre el PP, lamentem que aquest representant de la dreta tradicional espanyola no tingui representació.

Antonio Garcia Leal
Portaveu de la Xarxa Vendrellenca

FER UN COMENTARI