La Policia Local de Vilafranca posa 14 denúncies per incivisme en un sol cap de setmana

0
191
Una parella d'agents de la Policia Local de Vilafranca. Foto: Arxiu La Fura.

El passat cap de setmana, la Policia Local de Vilafranca va cursar un total de 14 denúncies per incivisme de diverses tipologies, en el marc del dispositiu de control de l’incivisme que s’ha posat en marxa especialment durant les nits de cap de setmana.

Set de les denúncies van ser causades per cridar i fer soroll a la via pública causant molèsties als veïns, concretament al carrer Espirall i al carrer Pati del Gall i també a la rambla de la Girada, on un individu llançava pirotècnia.

Per altra banda, la resta de denúncies van ser per portar un gos considerat potencialment perillós per llei deslligat i sense morrió i per portar el gos deslligat (3 denúncies), per vendre productes alimentaris a la zona del mercat sense autorització (2 denúncies), una denúncia per practicar la mendicitat de forma agressiva i intimidatòria i una altra per falta de respecte als agents de l’autoritat.

Els agents també van detectar dos conductors que circulaven per l’interior de la vila sota els efectes de l’alcohol, i van denunciar un conductor per sorolls del tub d’escapament del vehicle que conduïa i a 4 persones que conduïen amb la ITV del vehicle caducada.

Aquest dispositiu es mantindrà els caps de setmana al llarg de tot l’estiu amb especial incidència a les zones conflictives.

FER UN COMENTARI