La Ruta del Vi del Penedès celebrarà la Festa de la Verema el 4 de setembre

0
933

El dissabte 4 de setembre, els cellers de la Ruta del Vi oferiran la possibilitta de fer un pícnic a l’aire lliure, en el marc de la Festa de la Verema del Penedès. Cada celler oferirà alguna activitat, com pot ser un aperitiu, dinar-esmorzar, dinar, etc. Serà el segon any consecutiu que es fa aquesta de benvinguda per part dels cellers penedesencs. En total en són quinze, els que s’hi han adherit: Giró del Gorner, Vins El Cep, Freixenet, Albet i Noya, Cellers Carol Vallès, Can Marlès, Jean Leon, Sumarroca, Can Suriol, Eudald Massana Noya, Batllori, Família Torres, Giró Ribot, Vilarnau i Rovellats. Tots els pícnics de verema es poden consultar a la pàgina web www.penedesturisme.cat.

Ramon Riera, president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, ha explicat que aquesta “és una proposta diferent i atractiva que vol contribuir a consolidar el Penedès com el referent de l’enoturisme”. Núria Sala, directora del Consorci, ha dit que l’objectiu la Festa és “singularitzar” l’oferta d’activitats que els cellers ja programaven durant la verema, l’època amb més oferta d’activitats d’enoturisme de tot l’any. Des del Consorci es considera que el fet que es faci la Festa a l’aire lliure i sempre amb reserva prèvia per controlar aforaments, participar en la Festa no suposa córrer cap risc sanitari.

La Festa de la Verema només és l’inici d’un mes de setembre ple d’activitats turístiques, on les propostes de verema son les protagonistes: collir i tastar el raïm ja madur, probar el primer most flor, fer verema en família… un mes tradicionalment bo pel turisme al Penedès, on els visitants busquen viure en primera persona de les vinyes, del bon temps i dels treballs d’elaboració dels vins dins del celler. Una gran forma d’estirar l’estiu, de passar-ho bé i de celebrar amb familiars i amics que al Penedès ha arribat l’època més bonica de l’any.

FER UN COMENTARI