Aquest cap de setmana i el que ve se celebrarà a l’Arboç la cinquena edició de la Ruta dels Platets, una iniciativa gastronòmica en la qual participen una desena d’establiments de restauració del poble. Per 2,5 euros els visitants podran gaudir d’un platet original, amb propostes gastronòmiques diverses i variades, realitzades amb productes de qualitat i proximitat, acompanyat d’un quinto de cervesa o una copa de vi.

Com a novetat enguany des de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica, que és qui impulsa aquesta iniciativa, s’ha creat una App per a mòbil que facilita informació sobre els establiments adherits, així com informació sobre tots els platets i tapes. L’aplicatiu, anomenat Arboç Turisme, és gratuït i disponible tant per a Android com per a IOS.

A banda de gaudir de fins a deu propostes gastronòmiques diferents, els participants a la Ruta dels Platets rebran una butlleta de participació que podran segellar en cada bar i restaurant cada cop que consumeixin un platet. Els usuaris que presentin la butlleta de participació amb com a mínim 8 dels 10 segells tindran un record de la Ruta del Platets, i si presenten els 10 segells, entraran en el sorteig de diferents obsequis.

 

FER UN COMENTARI