La vilafranquina Maria Sardà, nova directora general de Regulació Sanitària

0
1461

El Govern de la Generalitat va aprovar en la seva reunió de dimarts nomenar la vilafranquina Maria Sardà com a directora general d’Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut. Sardà és infermera especialitzada en geriatria. Del 1986 al 2002 va treballar a la Clínica del Carme, des d’on va passar a formar part del Consorci Sociosanitari de Vilafranca (Centre Ricard Fortuny), primer com a auxiliar d’infermeria i a partir de 1994 com a infermera.

 

En l’àmbit formatiu, Sardà és diplomada en Infermeria per l’Escola Universitària d’Infermeria Osona i té un màster en Envelliment Actiu i Satisfactori per la Universitat de Vic. També ha col·laborat amb la Facultat de Ciències de la Salut de Blanquerna-Universitat Ramon Llull i amb la Facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili com a tutora d’alumnes en pràctiques.

 

En l’àmbit de la recerca, al 2015 va obtenir el Premi a la Recerca Científica Mèdica de l’Alt Penedès, atorgat per la filial penedesenca del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, i al novembre de l’any passat va ser finalista al segon Congrés Internacional i quart Nacional d’Infermeria i Salut, d’àmbit estatal.

Antigament havia format part de la Junta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona i recentment ha estat vinculada a la vocalia de Geriatria.

FER UN COMENTARI