La vilafranquina Xènia Benach bat el rècord de Catalunya absolut de 60 metres tanques

0
1830

L’atleta vilafranquina Xènia Benach va batre dissabte a Madrid la plusmarca catalana absoluta femenina de 60 metres tanques i l’endemà diumenge es va proclamar campiona estatal de la disciplina en pista coberta. La corredora que defensa els colors del club saragossà Scorpio71 va córrer com un llamp la semifinal del campionat estatal de pista coberta, dissabte, i va aturar el crono en 8’’ 10 centèsimes, que li donava accés a la final i el rècord de Catalunya. I diumenge, corrent pel carril central al costat de l’atleta del FC Barcelona Caridad Jerez, va fer també una cursa rapidíssima que va aturar el temps en 8.20 i va guanyar la cursa a la fotofinish, amb el mateix temps que Jerez, però quedant campiona i penjant-se l’or.