L’actriu vilafranquina Marta Escudé, premiada Millor Actiu al concurs Ciutat de Terrassa

0
489

L’actriu vilafranquina Marta Escudé ha estat guardonada amb el Premi a Millor actriu principal al concurs Ciutat de Terrassa pel seu paper de Wanda a “La Deessa de les pells”. Els actors i codirectors de la peça, Gregori Escalona i Marta Escudé, també han estat premiats com a Millor direcció del concurs.

El grup vilafranquí també va estar nominat a: Millor caracterització, Millor so i muntatge musical i Millor actor principal (Gregori Escalona).

MagreT Companyia Teatral tanca així la temporada 21-22 amb els reconeixements al concurs  Ciutat de Terrassa, un dels més prestigiosos del país, on no van poder optar a millor grup perquè, segons l’organització, “els estatuts no permeten donar aquest reconeixement a obres amb menys de tres actors”.

Gregori Escalona i Marta Escudé donen per tancada la temporada 21-22 molt satisfets amb els reconeixements obtinguts en el seu primer projecte conjunt: Marta Escudé també ha estat reconeguda com a Millor actriu principal en tots i cadascun dels concursos presentats, i l’equip s’ha endut el guardó a millor Grup.

MaGreT Companyia Teatral ja està preparant un nou projecte, que pretén estrenar a principis del 2023. Mantindran, però, “La Deessa de les Pells” per la bona acceptació que ha tingut.

FER UN COMENTARI