L’Ajuntament de Sant Sadurní obre a mecenatge la decoració de set rotondes amb motius cavístics

0
578

L’Ajuntament ha obert un concurs per adjudicar la decoració de set rotondes de Sant Sadurní amb motius vitivinícoles. Es farà en forma de mecenatge, de manera que hi poden presentar els seus projectes empreses de la vila –s’entén que, preferentment, caves– que s’hauran d’encarregar del condicionament de la rotonda amb elements ornamentals de jardineria, escultura, aigua, il·luminació…, i també fer-ne el manteniment, amb la possibilitat d’incloure-hi elements de publicitat. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 27 d’abril.

Durant deu anys

Les llicències d’ocupació temporal de les rotondes tindran una vigència de cinc anys, prorrogables en cinc anys més de manera anual. Les empreses que s’hi presentin han de tenir oficina o activitat empresarial a Sant Sadurní, i cada empresa només podrà actuar en una única rotonda.

Les rotondes que s’obren al mecenatge són les de Francesc Macià amb carrer Alacant (535 m2), davant de la caserna dels Mossos d’Esquadra; la més nova de les rotondes, a la sortida de Sant Sadurní en direcció Gelida i confluència amb el cinturó de ronda (452 m2); la del cinturó de ronda, davant del cementiri municipal (380 m2); la del carrer Alacant amb la carretera de Sant Quintí (184 m2), davant del supermercat Mercadona; i tres rotondes de petites dimensions, com són les del carrer Alacant amb el camí dels Paperers (36 m2), a l’alçada del parc de Lluís Companys; la de la rambla Generalitat amb el carrer Dr. Barraquer (40 m2); i la del carrer Barraquer amb Baríton Maties Ferret (33 m2).

Anteriorment a aquesta bateria de propostes per ornamentar les rotondes sadurninenques amb motius al·legòrics al patrimoni de la localitat, s’han decorat tres altres rotondes amb motius cavístics: la de l’accés al peatge de l’autopista, amb una ampolla de cava que vessa espuma; la del final del cinturó de ronda a l’alçada de la fragmentadora, amb la silueta de dues copes de cava; i la de la rambla Generalitat amb plaça Pau Casals, amb una ampolla d’Agustí Torelló Mata.

FER UN COMENTARI