L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú estudiarà la gestió directa dels Centres Cívics municipals

0
543

El primer Ple presencial de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú després del confinament es va celebrar dilluns a la Biblioteca Víctor Balaguer, l’espai que acollirà les sessions plenàries municipals en els propers mesos, amb assistència física dels càrrecs electes, però sense ser possible encara la presència de públic.

Un dels punts destacatas que va ser aprovat va ser estudiar un possible canvi de gestió del servei de direcció, organització, animació, informació i petit manteniment de la Xarxa d’Equipaments Cívics Municipals, per passar de gestió indirecta, com és ara, a una forma de gestió directa. El regidor de Participació, Enric Garriga, va defensar la proposta argumentant que és el primer pas per incorporar aquest servei en la gestió municipal directa: “vam dir que ho faríem i ho fem, iniciem la municipalització de la direcció dels centres cívics”, ha afirmat.

El que es va aprovar va ser constituir una comissió d’estudi formada per representants polítics i tècnics, amb l’encàrrec que redacti la memòria justificativa en el termini de dos mesos. La proposta va rebre el suport de tots els grups municipals excepte C’s, que hi va votar en contra.

FER UN COMENTARI