L’ampliació de la llar d’infants El Cargol de Ribes encara el tram final

0
554
Visita d'obres de les autoritats municipals, aquest dilluns.

Les obres d’ampliació i reforma de la llar d’infants municipal El Cargol encaren el tram final amb la previsió d’estar enllestides a principis d’agost, i així estar a punt al setembre, quan comenci el nou curs escolar. L’actuació, pressupostada en 315.000 euros, sumarà 160 m2 amb noves instal·lacions que ampliaran les de l’antiga masia de la carretera del Carç, alhora que s’han aprofitat les obres per rehabilitar 40 m2 de la masia.

La llar d’infants ribetana ampliada disposarà d’un menjador amb sala de descans annexa connectada a la sala de canvi dels infants. Juntament amb l’ampliació de la capacitat dels espais adjacents a la cuina de rebost i magatzem, també s’ha adaptat un altre espai de magatzem i vestuari pel personal que disposarà de bany adaptat. A més, comptarà amb zona porxada d’accés i una aula multisensorial.

L’ampliació i reforma del Cargol suposa va ser la proposta guanyadora als pressupostos participatius de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. Els treballs van començar l’octubre de 2019 i han patit un petit retard a causa de l’aturada derivada del confinament per aturar la covid-19.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, Paqui Carrasquilla, ha ressaltat que els treballs “permetran fer realitat una demanda de la ciutadania de Ribes” i ha afegit que “esperem poder gaudir al setembre d’aquest espai nou, que realment feia falta”.

La llar El Cargol disposa d’una aula per a vuit infants de quatre mesos a un any, dues de tretze places cadascuna per a nens i nenes d’un a dos anys, i dues aules més, de vint places cada una, per a infants de dos a tres anys.

FER UN COMENTARI