L’Arboç viurà la seva 809a Fira de Santa Llúcia

0
298

L’Arboç es prepara per a l’arribada de la tradicional Fira de Santa Llúcia, la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya. Un esdeveniment prenadalenc molt esperat i que tornarà a omplir els carrers de la vila amb parades, animació i activitats familiars.

En una edició de represa després de la pandèmia, la Fira se celebrarà el cap de setmana de l’11 i 12 de desembre. Serà una edició molt especial, ja que enguany arriba a la seva 809a edició i commemora, a més, el 80è aniversari de l’Escola de Puntaires de l’Arboç.

El diumenge 12 de desembre seran les puntaires les que agafaran el protagonisme, amb la celebració d’un dels actes més concorreguts de la Fira i que, tradicionalment, aplega més d’un miler d’artesanes: la Plantada i Exhibició de coixins, amb un gran mercat de productes relacionats amb la punta al coixí al carrer Rafael Casanoves i la plaça de la Badalota.

L’Ajuntament de l’Arboç encara està acabant d’ultimar els detalls de l’edició d’enguany i properament es donarà més informació sobre el programa.

FER UN COMENTARI