L’Ateneu i el Centre

0
168

Dues entitats emblemàtiques de la vila que estan esperant resposta de l’Ajuntament. Senyors de l’equip de govern del PDeCAT-ERC, moguin-se i busquin solucions. Ho haurà de fer el govern que sorgeixi de les eleccions municipals del maig de 2019. Així es desprèn de manifestacions del Sr. alcalde. Sempre han d’anar a remolc de l’oposició. Inversions, poques; projectes, a mitges tintes.

Ara, acabant la legislatura, se’n recorden, parlen d’aquestes dues societats històriques. Sant Sadurní està orfe d’espais, locals, sales. L’Ateneu i el Centre poden suplir aquestes mancances. Són locals, edificis adaptats per a esdeveniments, festes, celebracions. El de més fàcil posada en marxa és l’Ateneu. Cal un acord potent entre Ajuntament i societat, i realitzar les actuacions que calguin per disposar, entre altres, de la sala de cinema.

El Centre és molt més complex. El local de fa molts anys que no es toca. A la part del restaurant ja fa temps que hi ha Il Picarolo. Aquí sí que convé un bon plantejament i acord seriós entre el Centre i l’Ajuntament. Fa temps que al Sr. alcalde se li va presentar per part de la societat un projecte que consistia a transformar la sala en un auditori. Encara no han rebut resposta institucional.

En ambdós casos, l’Ajuntament vol fer com un “consorci” amb les entitats.

Francesc Carafí Quintana

Sant Sadurní d’Anoia

FER UN COMENTARI