L’Ateneu, per fi municipal

1
113

Esperada i bona notícia, que l’Ateneu passi a ser entitat municipal. L’acord Ateneu/Ajuntament és per 51 anys i un primer tram d’ajuda, 550.000 euros de la Diputació, per remodelar el pavelló olímpic.

Des d’aquestes quatre ratlles –sé que ara no toca– m’agradaria fer extensiva a l’equip de govern i al seu alcalde, Sr. Ribas, l’oportunitat i la necessitat que el Centre de Sant Sadurní també pugui arribar a una solució i que aquesta ben aviat sigui una realitat.

L’Ateneu “municipal”, decisió encertada que han pres els socis. És hora, doncs, de posar-se les piles i fer que l’entitat sigui i demostri la seva història.

Llegint la nota a la premsa, queda clar que el primer pas a fer és “remodelar, decantar i adequar” l’estructura del pavelló d’hoquei. La instal·lació de la pista és molt vella i per competir al més alt nivell es requereix la reglamentació al dia.

Posats a demanar i a seguir en la “municipalització” de l’Ateneu, diria i demanaria al senyor alcalde que continuï en el segon tram econòmic (Diputació de Barcelona) i, més concretament, que ho destini al bar-cafè de la societat i a la sala de cinema/teatre, que tanta falta fa a la nostra vila.

Francesc Carafí Quintana

Sant Sadurní d’Anoia

1 COMENTARI

  1. Més val demanar a l’alcalde que faci controlar als irresponsables sense màscara, els falsos esportistes, ciclistes i patinadors per damunt de la vorera i contra direcció, els passejadors exhaustius de gossos, els de la “festa” irracional, els kamikazes, els que aparquen als guals, passos de vianants i damunt les voreres, els futurs temporers de la verema i tots els infractors de les normes i recomanacions de salut i mobilitat.

FER UN COMENTARI