De fulles verdes, grans i brillants i un tronxo gros de color blanc, les bledes són una de les nostres verdures estrella i amb la qual “volem canviar el món”. Diàriament portem els manats de bledes més frescos i saborosos dels nostres camps a les botigues. Vols saber on i com els cultivem i els nostres secrets perquè siguin tan bons? T’ho expliquem!
El 100% de les bledes són de collita pròpia
Actualment, tenim bledes plantades als nostres camps propis del Vallès, concretament a les poblacions de la Roca del Vallès i a Vilanova del Vallès, en una superfície total de 8 hectàrees, i les recol·lectem des de principis del mes de maig fins a finals d’octubre.
Collita manual abans de les 12 h
Un dels secrets per mantenir les bledes molt fresques i que les trobis en el seu millor punt són les tècniques de cultiu i recol·lecció, que apliquem amb l’objectiu d’oferir-te el millor producte. En primer lloc, collim les bledes sempre abans de les 12 del migdia, d’aquesta manera evitem les hores més fortes de sol i que, per tant, es panseixin. Així, ens assegurem que estan ben fresques i, com més fresques, més bones de sabor i més tendres a la boca.
D’altra banda, collim els manats de bledes manualment un per un. Amb cura, tallem la part inferior del tronxo i les lliguem amb una goma per, posteriorment, encaixar-les. Després, les netegem, perquè arribin sense terra a l’establiment, i les tornem a posar en caixes per enviar-les, en menys de 12 h, cap a les nostres botigues. Gràcies a tots aquests procediments pots gaudir d’unes bledes úniques i de sabor deliciós i excepcional.
Una manera de fer genuïna i única
Tenim una manera de fer única als nostres camps, a l’obrador i a les botigues, cosa que ens permet oferir-te uns aliments de qualitat, amb el màxim sabor i nutrients, a més de productes diferencials, tant frescos com elaborats de qualitat, que només podràs trobar a la teva botiga habitual d’Ametller Origen.