Les llars municipals d’infants de Vilafranca obren portes amb 265 matriculats

0
300
FOTO: AJUNTAMENT DE VILAFRANCA

Aquest dilluns 6 de setembre les llars d’infants vilafranquines han obert les portes al nou curs escolar. Enguany, les quatre llars municipals (Enxaneta, Sol Solet, El Parquet i Lola Anglada) han registrat un total de 265 matriculacions, i esperen poder desenvolupar el curs “amb la màxima normalitat possible”.

Els quatre centres compten amb un total de 39 professionals de l’àmbit de l’educació infantil, que miraran d’ajustar les metodologies de treball a les necessitats dels infants i les seves famílies.

Des de l’Ajuntament, asseguren que a Vilafranca “hi ha una alta escolarització dels infants de 0 a 3 anys”: així, un 27% dels infants que tenen un o dos anys i un 43% dels que tenen dos o tres anys comencen el curs a algun dels diferents centres de titularitat municipal. Segons l’ens, aquests centres ofereixen projectes pedagògics de qualitat que tenen com a objectiu “afavorir el desenvolupament integral dels nens i les nenes a partir d’aprenentatges vivencials”.

L’aportació global de els famílies al sosteniment del les llars d’infants és del 25%. La resta va a càrrec de la Generalitat de Catalunya (25%) i de l’Ajuntament de Vilafranca (50%).

FER UN COMENTARI